ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ:
0
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
GR
EN
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.
free-ship ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
card-pay ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ
dealership ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ
gift ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ
08/06/2022

Η αναγέννηση ενός εμβληματικού ρολογιού υψηλής συχνότητας: Του νέου LONGINES ULTRA-CHRON

Η Longines λανσάρει ένα νέο μοντέλο το οποίο είναι ακόμα πιο ακριβές και από ένα χρονόμετρο: Το νέο LONGINES ULTRA-CHRON, κτυπάει στα 10 beats ανά δευτερόλεπτο. Ο νέος μηχανισμός υψηλής συχνότητας εξασφαλίζει υψηλότερη ακρίβεια και κερδίζει από την πλούσια παράδοση της Longines στην παραγωγή μηχανισμών high-beat για περισσότερα από 100 χρόνια. Με έμπνευση το αυθεντικό Longines Ultra-Chron Diver του 1968, το νέο μοντέλο αντανακλά τους εμβληματικούς σχεδιαστικούς κώδικες του προκατόχου του και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε κραδασμούς, γδαρσίματα και στην πίεση του νερού. 

Το 1968, η Longines λανσάρισε το Ultra-Chron Diver, το πρώτο καταδυτικό ρολόι που ήταν εξοπλισμένο με μηχανισμό υψηλής συχνότητας. Εκείνη την εποχή, η Longines είχε ήδη καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία υψηλών συχνοτήτων. Για την ακρίβεια, η μάρκα με σήμα της τη φτερωτή κλεψύδρα είχε δημιουργήσει την πρώτη της χρονομετρική συσκευή υψηλής συχνότητας που μετρούσε ακριβώς το 1/10 του δευτερολέπτου από το 1914 ακόμα. Το 1959, η Longines ανέπτυξε τον πρώτο high-beat μηχανισμό για ρολόι χεριού, ένα χρονόμετρο παρατηρητηρίου που έθεσε νέα ρεκόρ όσον αφορά την ακρίβεια.  


Το νέο Longines Ultra-Chron είναι εμπνευσμένο από τους αισθητικούς κώδικες καθώς και από τα χαρακτηριστικά επαγγελματικών καταδύσεων του μοντέλου του 1968. Διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης καθώς και βιδωτό καπάκι κάσας και κορώνα. Προσφέρει επίσης μεγάλη ορατότητα και είναι αδιάβροχο στα 30 bar (300 μέτρα). 

Η άμεσα αναγνωρίσιμη κάσα σε σχήμα μαξιλαράκι, από ανοξείδωτο ατσάλι, διαμέτρου 43mm του Longines Ultra-Chron είναι προσαρμοσμένη με στεφάνη για καταδύσεις που φέρει ένθεση από σάπφειρο με φωτεινούς τονισμούς. Το μαύρο κοκκώδες καντράν που τραβάει αμέσως το βλέμμα φέρει έναν κύκλο με λευκές ενδείξεις για τα λεπτά με διαφορετικούς δείκτες με επικάλυψη από Super-LumiNova® και απλικαρισμένες ενδείξεις από ρόδιο.  Το καντράν φέρει με υπερηφάνεια, απλικαρισμένο το αυθεντικό λογότυπο του Ultra-Chron το οποίο είναι και χαραγμένο στο καπάκι της κάσας. Το νέο Longines Ultra-Chron έχει έναν χαρακτηριστικό κόκκινο δείκτη λεπτών, ο οποίος, όπως και ο δείκτης των ωρών έχει ένθεση από Super-LumiNova® για να είναι περισσότερο ευανάγνωστοι. 

Στην καρδιά του Longines Ultra-Chron βρίσκεται η calibre L836.6, ένας μηχανισμός υψηλής συχνότητας “εσωτερικής παραγωγής” της εταιρείας. Ένα ρολόι αναφέρεται ως "υψηλής συχνότητας" όταν είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό του οποίου το σπιράλ του ταλαντωτή ταλαντεύεται στα 36.000 beats ανά ώρα (10 beats σε κάθε δευτερόλεπτο). Αυτοί οι μηχανισμοί, τους οποίους η Longines παρουσίασε πρωτοπόρα το 1914 (σε χρόνο του 1/10ου του δευτερολέπτου) και το 1916 (σε χρόνο 1/100ού του δευτερολέπτου), βελτίωσαν τη χρονομέτρηση ακριβείας. Από το 1959 και μετά, η Longines έκανε χρήση των μηχανισμών high-beat για να αυξήσει την ακρίβεια στα ρολόγια της. Χάρη στη μείωση των προβληματικών κραδασμών ή των αλλαγών στη θέση του κατά τη διάρκεια της κίνησης, ο μηχανισμός high-beat αποδεικνύεται ότι είναι πιο σταθερός.  


Η ακρίβεια του Longines Ultra-Chron επιβεβαιώνεται από την πιστοποίησή του ως “υπερ-χρονόμετρο” από το TIMELAB, ένα ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών στη Γενεύη. Αυτός ο προσδιορισμός υπερβαίνει τη συνήθη πιστοποίηση “χρονομέτρου”. Η διαδικασία πιστοποίησης “υπερ-χρονομέτρου” δοκιμάζει την κεφαλή του ρολογιού και υποβάλλει το τελικό προϊόν σε μια περίοδο δοκιμών 15 ημερών κατά την οποία το ρολόι υποβάλλεται σε μια σειρά ελέγχων σε τρεις θερμοκρασίες, 8°C, 23°C και 38°C, επιβεβαιώνοντας ότι πληροί τα αυστηρά κριτήρια ακρίβειας (ISO 3159:2009 standard).  
Το Longines Ultra-Chron διατίθεται με επιλογή ανάμεσα σε δερμάτινο λουράκι ή ατσάλινο μπρασελέ και προσφέρεται σε ειδικό κουτί συσκευασίας που περιέχει ένα μαύρο λουράκι NATO κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά. 

Το νέο Longines Ultra-Chron θα συγκινήσει κάθε λάτρη του ρολογιού που είναι παθιασμένος με τα εμβληματικά ρολόγια μιας από τις πιο καινοτόμες εποχές της ωρολογοποιίας. Θα κερδίσει επίσης νέους λάτρεις που θα ενθουσιαστούν όταν φορέσουν λίγη ιστορία της ωρολογοποιίας στον καρπό τους. 
Longines , Longines watches, Longines Ultra-Chron, Ultra-Chron Diver, Ultra-Chron, Longines Diver, Inglessis, Inglessis watches, New
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

TAGS

Longines
Longines watches
Longines Ultra-Chron
Ultra-Chron Diver
Ultra-Chron
Longines Diver
Inglessis
Inglessis watches
New
TOP
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!