ΛΙΣΤΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ:
0
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
GR
EN
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.
free-ship ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
card-pay ΕΩΣ 24 ΔΟΣΕΙΣ
dealership ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ
gift ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

WHAT'S NEW? Λίστα Δώρων ή Λίστα Γάμου μόνο στο Inglessis.gr

Δημιουργήστε τώρα μια Λίστα Δώρων ή Λίστα Γάμου με τα δώρα που επιθυμείτε και στείλτε τη σε φίλους ή καλεσμένους! Δείτε τα βήματα αναλυτικά παρακάτω.

Βήμα 1ο: Για να δημιουργήσετε μια Λίστα Δώρων θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα εγγραφή ή να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης.


Βήμα 2ο: Από το λογαριασμό σας επιλέγετε "Λίστα Δώρων", Προσθήκη Νέας, και δίνετε το όνομα που επιθυμείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες λίστες επιθυμείτε: πχ. Δώρα ή Λίστα Γάμου ή Λίστα Γενεθλίων, κοκ.


Βήμα 3ο: Από τη σελίδα του προϊόντος, επιλέγετε το εικονίδιο που γράφει Λίστα Δώρων και στη συνέχεια επιλέγετε τη λίστα στην οποία θέλετε να προσθέσετε το προϊόν.


Βήμα 4ο: Κάθε λίστα δώρων έχει το δικό της μοναδικό σύνδεσμο (λινκ) το οποίο μπορείτε να αντιγράψετε και να στείλετε στους φίλους ή καλεσμένους, ώστε να δουν τα δώρα που θέλετε.


Βήμα 5ο: Η λίστα ενημερώνεται με τα προϊόντα που προσθέτουμε κι έτσι οι φίλοι-καλεσμένοι μπορούν να προσθέσουν απευθείας στο καλάθι το δώρο που επιλέξαμε!


*Extra Tip: Οι φίλοι/καλεσμένοι μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν τη Δωροκάρτα και να βάλουν όποιο ποσό σε ευρώ επιθυμούν, αντί για αγορά συγκεκριμένου δώρου. Σε κάθε λίστα δώρων στο τέλος δίνεται η επιλογή "Αγορά Δωροκάρτας"
 
Δώρα, Λίστα Δώρων, Λίστα Γάμου, Γενέθλια, Γάμος
ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ
TOP
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!